Pradžia » Aktualu » Trumpai: Jazzu restorano „BasiBasi“ kainos kandžiojasi

Trumpai: Jazzu restorano „BasiBasi“ kainos kandžiojasi

Publikavimo data: 2019-02-01

Befstrogenas (mušta, juostelėmis supjaustyta, pakepinta ir patroškinta jautiena) su bulvių koše – 14 Eur, keptas šamas – 13 Eur, cirkuliuotos vištienos papilvė – 12 Eur, pigiausias pagrindinis patiekalas (nelabai skanus) burgeris – 7 Eur, keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu – 6,50 Eur, topinambų sriuba – arti 6 Eur. Šie netradiciniai gana aukštų kainų patiekalai – neseniai Anykščiuose atsidariuosio Jazzu restorano „BasiBasi“ meniu.  

Per valandą, kurią čia praleidome, matėme porą klientų, išėjusių iš restorono po to, kai peržiūrėjo meniu. Tačiau ir valgančiųjų netrūko. „BasiBasi“, ko gero, taps vieta paragauti kažko naujo, jei anykštėnams tokios kainos priimtinos. Galbūt ši vieta, kaip ir daugelis Anykščių viešo maitinimo įstaigų, išsilaikys miesto svečių dėka. Tik laikas parodys, ar restoranas neprapuls pigesnių kavinių apsuptyje.


Paulius Briedis

Komentarai 3 komentarai

  1. Gurmanas parašė:

    Namuose pagamintam maistui niekas neprilygsta. Visi restoranai ir kavines gali sleptis, jeigu namuose skaniai gaminanti seimininke.

  2. manau parašė:

    Normalios tos kainos

  3. klientas parašė:

    Vakar buvome tame ale restorane.Jokio ten restorano kvapo,tik vaizdas į upę dar kiek pagerina situaciją.Kainos neadekvačios,Nidoj pamenu buvo pigiau ir porcijos mažos.Žodžiu manau laukia katlerio kebabinės likimas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *